Kotisivu
In English
Esittely
Koirat
Rodut
Pentuja
Kasvatus
Uutiset
Linkit
Galleria

 


 

Uusimmat pentukuulumiset löydät uusilta kotisivuiltamme


http://www.snowtimes.net/WP
 


Jos kiinnostuit Snowtime´s koirista tai kasvatuksesta, ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää!

 snowtimeskennel @ yahoo.com

Haemme myös silloin tällöin yhteistyökotia (sijoitus) pennulle
Meillä on ollut lukuisia pelkästään mukavia yhteistyökokemuksia vuosien varrella. Pentumme omistajat ovat luonnollisesti tervetulleita mukaan poppooseemme.
Snowtime´s poppoo koostuu laajasta ja mukavasta porukasta kummankin rodun parissa, joka kokoontuu aika ajoin treenaamaan myös yhdessä.

Kun etsit aussienpentua, pohdi ja kerro, aiotko harrastaa jotakin lajia vai etsitkö enemmän ns. kotikoiraa. Kasvattajalla ei ole kristallipalloa, mutta pitkä kokemus eläinten parissa
työskentelystä sekä koirista mahdollistaa sen, että voimme puntaroida löytyykö jostain yhdistelmästä pentua tähän tarkoitukseen. Aussieissa on hurjasti hajontaa, ja jopa saman pentueen sisällä.
Kasvattajalla on paras kokemus siitä, mitä painopisteitä voisi olla odotettavissa.

Panostamme jokaiseen pentueeseen paljon harkintaa, aikaa ja huolenpitoa.
Koiramme ovat ensisijassa lemmikkejä, joiden kanssa ulkoillaan, harrastetaan ja eletään ihan tavallista arkea. Pentuja syntyy siksi yleensä harvakseltaan.

Kasvatuksessa kokonaisuus on tärkeintä ja siksi kokonaisuus ratkaisee AINA. Kasvatuksemme on pienimuotoista ja pentuja on suunnitteilla harvoin, yleensä vain silloin kun toiveena on jättää kyseisestä pentueesta pentu perheeseemme tai pitää kasvatuksemme elinvoimaisena. Pennut kasvavat kotiympäristössä.  Ne rekisteröidään, tunnistusmerkitään ja tarkastetaan eläinlääkärillä ennen luovutusta aikaisintaan 7 tai 8 viikon iässä uuteen kotiin. Pennun mukana tulee pentupakkaus, jossa on tuttua ruokaa sekä ohjeita kasvuun. Kasvattajan neuvot ja tuki ovat käytettävissä tämän jälkeenkin.

 Japsinpennut luovutetaan perheenjäseniksi, vastuuntuntoisiin ja huolehtiviin koteihin, joissa on aikaa koiralle sekä halua ulkoilla ja kouluttaa koiralle vähintään ns. perusasiat. 
Aussiepentueen ollessa kyseessä pentumme luovutetaan perheenjäseniksi, mutta vain vastuuntuntoisiin ja aktiivisiin koteihin, joissa on halua ja kokemusta koiran kouluttamiseen. 

 

Koiranhankinta opas (HETI ry)

Pentuinfo

Pennun valinta: Miksi rotukoiran tulee olla rekisteröity?

Sijoitussopimus?

 

 


 

     

Tätä sivustoa on viimeksi päivitetty 23. tammikuuta 2080